Kryssning

Hej hopp...
Jaha så var man här igen då....men denna gång har man ju faktiskt något att berätta....i onsdags kom jag hem från en ålandskryssning...den första för mig på över 15 år...
Det var jag och min son och min mamma som skulle överraska min syster och hennes familj med att följa med dem på kryssningen...och de blev överraskade...det var kul även om jag mådde lite dåligt...INNAN jag klev på båten...och då hade jag inte förtärt en enda droppe alkohol...jag vet inte vad det var för fel...jag klev av bussen och fick en djävulsk huvudvärk...tog en panodil men inte blev det bättre för det...någon timme senare hade jag fortfarande huvudvärk men nu mådde jag illa oxå...så pass att det kändes som om jag skulle vomera...hur kul var det då när man skulle på kryssning och allt...och så skulle vi ju äta precis då när båten skulle avgå och hur sugen på mat var jag då...men jag fick ner lite melonskivor...det blev ena dyra melonskivor...hahaha...
Iallafall så sakta men säkert mådde jag bättre men det blev mest vatten för mig den kvällen...vi tolvtiden gick vi och la oss och sov så skönt så faktiskt i ca 8 timmar innan vi gick upp och åt frukost och nu mådde jag bra igen så den där frukosten var så god så...jag var ju lite hungrig... =)
Sedan rann dagen på med bad för barnen och en drink till oss vuxna...och en till och ja en till tror jag faktiskt...sedan lite mera shopping och efter det var det frågetävling och lite flera drinkar...smakade på 2 nya sorters drinkar vilka båda var goda... =)
Det var iallafall en trevlig kryssning och jag gör gärna om det...men nästa gång vill jag nog må bra hela tiden liksom... =)

Nu e det söndag och imorgon börjar en ny vecka...jag har sökt jobb i fredags och jag hoppas att jag kan få komma på intervju iallafall....jag behöver verkligen ett jobb nu för det börjar bli lite skralt i kistan nu...guldpengarna börjar sina...och i slutet på maj ska man ju få åka en liten tur till Irland och då skulle det vara trevligt om man hade lite pengar att spendera...på mat om inte annat... =)
Så om du känner att du har lite för mycket pengar eller att det blev lite över som du inte riktigt vet vart du ska göra av...var inte blyg...jag sväljer stoltheten och tackar och tar emot... =)

Ha det bra ni alla därute...hoppas er vecka blir så som ni önskar...

Ciao!

Rätt inställning... =)

Den här låten är väldigt bra och riktig...tycker jag iallafall...så lyssna på texten och avgör själva...e det inte så det ska vara så säg... =) 


Underbart...men kort...

Hejsan hoppsan så här på kvällskvisten... =)

Jag har tänkt på en sak...som säkert andra oxå har tänkt på iallafall någongång... =) och det är att vad glad man kan bli av att just få se en viss person...någon man kanske inte har sett på länge eller så...och så får man syn på han/hon och man känner hur man bara blir glad inombords liksom...ellerhur? 

Det hände mig iallafall häromdagen...för andra kanske det inte betyder ett dyft men för mig var det som ett litet litet ljus i mörkret...kanske e dumt att känna så men men...man e ju bara människa...och inte känner jag honom heller och jag har inte sett honom på bra länge så att få se honom så där helt appropå kändes jättebra...och lika snygg var han fortfarande...hahahaha...underbart...

så e det...sån't e livet....ha de bra!

RSS 2.0