Bok tipset...

Hej hopp igen...
Här kommer ytterligare ett tips...fast det är en bok denna gång...och faktiskt så är det boken bakom filmen Twilight...den heter Om jag kunde drömma och är skriven av Stephenie Meyer...och den är helt underbar...och för en gångs skull så skulle jag faktiskt rekommendera att se filmen först och läsa boken sedan...det är inte ofta jag tycker så men nu passar det bra...men ni gör som ni vill...men följ mitt råd och ...LÄS DEN!! =) Jag lovar ni kommer inte att ångra er...


Film tipset...

Jag ville bara tipsa om en jättebra film som jag såg i nyårshelgen...den heter Twilight och var jättebra....så får ni chansen att se den så.....GÖR DET!!  =)


Tjugondag Knut...

Hej hopp...jaha så var det slut då...idag har vi städat ut julen...lite tråkigt är det dock...jag tycker det e så mysigt med skenet från ljusstakarna i fönstren och ljusen i julgranen och allt rött julpynt överallt...men men man kan väl inte ha det hela året runt...det känns ju inte bra heller...min son vill inte att jag tar ner stjärnan han har i fönstret och har hotat med att han aldrig mer ska sova om jag tar ner den...som om det skulle hända...hahaha....no mercy here inte...stjärnan åker ner... =)
Ja så nu har vi rivit pepparkaksbyn och fick ihop en hel burk med delar...hahaha...undra vad man ska göra för kreation nästa år då...hmm....men jag tycker inte om det smälta sockret och sen har man ju sett alla de fanstastiska kreationer som får en att undra hur de får ihop dem? ja ja jag har ju en sisådär 11 månader på mig att göra research...och förhoppningsvis hittar jag nåt riktigt bra... =)
Det blir dock inga bilder i år från rivningen...orkade inte...hahaha....

Men ha en bra dag...kväll...eller ja vad det nu är när ni läser detta... =)  om det ens e någon som läser....=)

Tjillivippen!!

RSS 2.0