2012...redan...

Tjolahopp...
Ojojoj...kollade och såg att det var över ett år sedan jag skrev sist....inte för att det är någon som bryr sig....tror jag inte iallafall....
Ok...2011 blev inte riktigt så superbra som jag hade önskat...jag gjorde mig av med lite bagage det e sant...och mådde bra ett tag....mot slutet blev det lite ljusare på många plan dock.....hittade en ny kärlek och fick ett jobb för första gången på flera år.....men den ljusningen varade inte så länge....fick inte behålla jobbet. Det var ett kundtjänst jobb och jag var för trevlig....japp jag vet det låter sjukt men så var det. Jag var för trevlig så att samtalen blev för långa...vad ska man göra? Jag kan inte rå för att jag är trevlig i telefon....kundtjänst för mig är att vara trevlig liksom...och ge service och hjälpa kunderna med det som de vill ha hjälp med liksom...eller har jag fel?
Tur att jag fick behålla kärleken då....även om man är lite ärrad av tidigare erfarenheter och är lite rädd att historien ska upprepa sig så får man väl chansa iallafall tror jag....friskt vågat hälften vunnet heter det ju.... =) och man kan ju inte dra alla över samma kam....man får ju ge dem en chans....en chans att visa fram fötterna liksom...så det e vad jag gör nu... ger kärleken en chans...och vem vet den kanske blommar ut i något vackert och underbart och everlasting liksom....man kan ju alltid hoppas.....och när man mår så där bra då kanske man får ett jobb oxå...vem vet? =)

Jahapp....that's it for now.....får väl se hur länge det dröjer tills nästa gång... =)
Ha det bra!

RSS 2.0